Başkan Karaosmanoğlu’dan tekstil fabrikasına ziyaret

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Karaosmanoğlu’dan tekstil fabrikasına ziyaret
06 Mar 2018 / Sal 11:45
/ 113 Kez Okundu
| |

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca’da bulunan ve 210 kişiye istihdam sağlayan bir tekstil fabrikasını ziyaret etti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca’da bulunan ve 210 kişiye istihdam sağlayan bir tekstil fabrikasını ziyaret etti.
Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Türkiye’nin gelişmesine, kalkınmasına, büyümesine, güçlenmesine katkıda bulunan üretim hattında çalışan işçileri kent genelinde birlikte olmayı sürdürüyor. Son olarak 2002 yılında kurulan ve bünyesinde 210 personeli bulunan Darıca’daki bir tekstil firmasını ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu, “Bizim inancımızda emek kutsaldır, çalışanın hakkının alın teri kuramadan tam ve zamanında verilmesini tavsiye eden bir dinin mensuplarıyız. Bu noktada istihdam sağlayan ve Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşmasında payı olan yatırımcıdan çalışanına kadar herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ve Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık’ın da yer aldığı ziyarette, yılda yüz bin mont ve kaban imalatı yaptıkları bilgisini veren afirma yaerkililileri Enver Budak ve Recep Budak, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun kendileri ile çalışanlarını ziyaret etmesinden dolayı duydukları memnuniyeti ifade ettiler. Samimi geçen birliktelikte atölyeleri tek tek ziyaret eden Karaosmanoğlu, “Türkiye bizim, hepimizin. Bu ülkede ne varsa hepimizin. Onun için bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız. Üreteceğiz ve hep birlikte çalışacağız. Milletimizin ve bu güzel ülkemizin kalkınması ve gelişmesi için üzerimize düşen görevleri hep birlikte yerine getireceğiz” diye konuştu.
Türkiye’nin terör örgütleriyle mücadele ettiğini ve sınırları etrafında oluşturulmak istenen terör devletçiklerine müsaade etmediğini de dile getiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Anadolu coğrafyasında huzur içerisinde yaşayan bizleri yıllardır terör örgütleriyle enerjimizi harcamamız için meşgul ettiler. Ancak artık eski Türkiye yok. Milletiyle tek yürek bir şekilde bu haklı mücadelesini sürdürürken, artık ekonomik olarak da her geçen gün büyüyen ve dünyada söz sahibi olan bir ülke konumuna ulaşmıştır. Bu durumun meydana gelmesinde emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum” diyerek açıklamasını tamamladı.
Ziyaret, fabrikanın gezilmesinin ardından toplu fotoğraf çekilmesi ile son buldu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.