Başkan Kaynarca, Çamlıca mahallesinde dilek ve şikayetleri dinledi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Kaynarca, Çamlıca mahallesinde dilek ve şikayetleri dinledi
20 Kas 2017 / Pzt 15:52
/ 57 Kez Okundu
| |

Çamlıca mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Ak Parti Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca; "CHP’li iki belediye, aralarındaki sorun yüzünden mahallelerde hizmet yerine kavga ediyor" açıklamasında bulundu

Çamlıca mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Ak Parti Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca; "CHP’li iki belediye, aralarındaki sorun yüzünden mahallelerde hizmet yerine kavga ediyor" açıklamasında bulundu.
Mahalle ziyaretinde bir açıklama yapan Kaynarca, bir çok dilek ve şikayeti not aldıklarını anlattı. İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca; "Ancak burada ana cadde üzerinde kaldırımlar eksik bırakılmış. İkinci kat desenli boyalı kaldırım malzemesi tamamlanmadığı için kaldırımlar havuz gibi bekliyor. Hem yürürken mahalle sakinleri ve özellikle bebek arabaları için tehlike oluşturuyor, hem de her yağmurda insanlar havuz gibi dolan kaldırımlarda yürümek zorunda kalıyor" dedi.
Vatandaşların, "15, 16 ay önce eksik bırakıldı. O günden beri gelip giden yok. Biz Tepebaşı Belediye başkanına durumu ilettik. Ancak suçu Büyükşehir Belediyesine attılar" sözleri üzerine Yılmaz Kaynarca da; "Eksikleri çok olan mahallelerde özellikle bu durumla karşılaşıyoruz. Tepebaşı Belediyesi genellikle doğru olsa da olmasa da sorumluluğu Büyükşehir Belediyesine atarak kaçmaya çalışıyor. CHP’li iki belediye, aralarındaki sorun yüzünden mahallelerde hizmet yerine kavga ediyor" şeklinde ifade etti.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.