Başkan Yağcı, gastronomi ve turizm konulu panele katıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Yağcı, gastronomi ve turizm konulu panele katıldı
24 Mar 2018 / Cmt 12:44
/ 300 Kez Okundu
| |

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, 3’üncü Uluslararası Turizm Fuarı Travelexpo Ankara Gastronomi zirvesinde, yerel yönetimlerin hazırladığı gastronomi ve turizm konulu panele konuşmacı olarak katıldı

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, 3’üncü Uluslararası Turizm Fuarı Tra velexpo Ankara Gastronomi zir vesinde, yerel yönetimlerin hazırladığı gastronomi ve turizm konulu panele konuşmacı olarak katıldı.
Belediye Başkanı Selim Yağcı, Ankara’da düzenlenen zir vesiyl ilgili yaptığı değerlendirmede, "Dünya’nın seçkin turizm destinasyonlarının bir araya geldiği 3’üncü Uluslararası Turizm Fuarı Tra velexpo Ankara Gastronomi Zir vesi’nde, yerel yönetimlerin gastronomi ve turizm konulu panele konuşmacı olarak da vet edildik. Ülkemizde biyoçeşitlilik ve kültürel endeksi en yüksek şehirler arasında olan Bilecik’in, Osmanlı Saray mutfağından günümüze ulaşan yöresel lezzetler hakkında alanında uzman gastronomlara tanıtma fırsatı bulduk. Yerel yönetimlerin yöreye has zenginliklerini tescilleme ve markalaştırma yönündeki çalışmaların önemine değindik. Tarihi ve kültürel mirasın başkenti Bilecik’te gastronomi alanında yaptığımız ve önümüzdeki zaman dilimi içerisinde yapacağımız çalışmalarla bölgemizde ve ülkemizde hak ettiği yeri bulacaktır. Zir venin düzenlenmesinde katkısı olan tüm paydaşlara teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.