Başkan Yağcı’dan, Başkan Tepe’ye hayırlı olsun ziyareti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Yağcı’dan, Başkan Tepe’ye hayırlı olsun ziyareti
16 Mar 2018 / Cum 11:48
/ 64 Kez Okundu
| |

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, İstanbul Bilecikliler Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneğinin yapılan olağan kongresi sonucunda yeniden dernek başkanlığına seçilen Oktay Tepe ve Yönetim Kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Bilecik Belediye Başkan" href="/tag/baskan/"> Başkanı Selim Yağcı, İstanbul Bilecikliler Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneğinin yapılan olağan kongresi sonucunda yeniden dernek başkanlığına seçilen Oktay Tepe ve Yönetim Kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Başkan" href="/tag/baskan/"> Başkan Yağcı, Dernek Başkan" href="/tag/baskan/"> Başkanı Oktay Tepe ile karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Ziyaret sonrası kısa bir açıklama yapan Başkan" href="/tag/baskan/"> Başkan Yağcı, “Dirilişin şehri Bilecik ile cihan devleti Osmanlı’nın son başkenti İstanbul arasında gönül birlikteliği, köprü vazifesi gören derneğimizle dün olduğu gibi bugünde birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Oktay Başkan" href="/tag/baskan/"> Başkanımızı ve Yönetim Kurulunu tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.