Başkan Yağcı’nın Söğüt ve İnhisar ziyaretleri

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Yağcı’nın Söğüt ve İnhisar ziyaretleri
20 Ara 2017 / Çar 17:29
/ 90 Kez Okundu
| |

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Söğüt ve İnhisar AK Parti İlçe Başkanlıklarını ziyaret ederek partililerle bir araya geldi

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Söğüt ve İnhisar AK Parti İlçe Başkanlıklarını ziyaret ederek partililerle bir araya geldi.
Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, AK Parti Söğüt İlçe Başkanı Mesut İpekçi ve AK Parti İnhisar İlçe Başkanı Osman İşleten’i ziyaret ederek, çalışmalar hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulundu. Yaptığı ziyaret hakkında açıklamada bulunan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, “Ertuğrul ocağı Söğüt ilçemizde AK Parti teşkilatımızın mensupları ile bir araya geldik. Partimizin İlçe Başkanı Mesut İpekçi ve ilçe yönetimi ile hasbıhal ettik. Gündeme dair konulara ilişkin istişarelerde bulunduk. Kurucu liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ilk günkü aşkla, azim ve kararlılıkla memleketimize hizmet etme noktasında teşkilatlarımızla uyum içerisinde çalışmaya devam ediyoruz. Bu yönetimde yer alan tüm yönetici arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Daha sonra AK Partinin İnhisar İlçe Başkanı Osman İşleten ve yönetimini ziyarette bulunduk. Bu yönetimde yer alan tüm yönetici arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Rabbim, birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içerisinde ak kadrolarla şehrimize, ülkemize, milletimize hizmet etmeyi sürdürmemizi nasip etsin” dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.