Başkan Yardımcısı Avcıoğlu, Türk Metal Sendikasını ziyaret etti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Yardımcısı Avcıoğlu, Türk Metal Sendikasını ziyaret etti
02 Şub 2018 / Cum 16:58
/ 210 Kez Okundu
| |

Bilecik’in Bozüyük İlçe Belediye Başkan Yardımcısı Ali AVcıoğlu geçtiğimiz günlerde tamamlanan toplu iş sözleşmelerinin ardından, Türk Metal Sendikası Eskişehir ve Bozüyük şubelerini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu

Bilecik’in Bozüyük İlçe Belediye Başkan Yardımcısı Ali AVcıoğlu geçtiğimiz günlerde tamamlanan toplu iş sözleşmelerinin ardından, Türk Metal Sendikası Eskişehir ve Bozüyük şubelerini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Bozüyük’ün Türkiye’nin en önemli sanayi bölgelerinden biri olduğunu belirten Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu; " Türk Metal Sendikasının ve işverenlerin anlaşmaya vararak, toplu iş sözleşmelerini imzalaması hepimizi son derece mutlu etmiştir. Üretimi güçlü bir Bozüyük, güçlü bir Türkiye ve gelecek demektir, hepimiz bir noktada ülkemiz için çalışıyoruz" dedi.
Ziyarete Genel Kekreter Dinçer Uluışık da eşlik ederken, Türk Metal Sendikası Eskişehir Şube Başkanı Orhan Demir ve Türk Metal Sendikası Bozüyük Şube Başkanı Cemal Güney, hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Başkan Yardımcısı Avcıoğlu’na nazik ziyaretleri ve gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ettiler.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.