Bayrakdar: "Cehalete dayanan şiddeti bir an evvel ortadan kaldırmalıyız"

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Bayrakdar:
18 Ara 2017 / Pzt 17:01
/ 77 Kez Okundu
| |

Eğitim Bir-Sen Hatay 1 Nolu Şube Başkanı İsmail Bayrakdar, cehalete dayanan şiddeti veya şiddete dayanan cehaleti bir an evvel ortadan kaldırması gerektiğini vurguladı

Eğitim Bir-Sen Hatay 1 Nolu Şube Başk anı İsmail Bayrakdar, cehalete ank" title="day an an" href="/tag/day an an/">day an an ank" title="şiddeti" href="/tag/siddeti/">şiddeti veya şiddete ank" title="day an an" href="/tag/day an an/">day an an cehaleti ank" title="bir" href="/tag/bir/">bir an evvel ortad an kaldırması gerektiğini vurguladı.
Eğitim Bir-Sen Hatay 1 Nolu Şube Başk anı İsmail Bayrakdar, öğretmenlere yönelik şiddet olaylarına tepki göstermek için yaptığı basın açıklamasında, kim h angi amaçla yaparsa yapsın, genelde bütün vat andaşları özellikle eğitimcileri hedef al an şiddet saldırılarını kınadıklarını ifade etti.
Bayrakdar, saldırıların geleceğimizi kararttığını, eğitim camiasını tedirgin ettiğini ayrıca ank" title="bir" href="/tag/bir/">bir çok mağduriyete neden olduğunu da belirterek, "Kim h angi amaçla yaparsa yapsın, genelde bütün vat andaşlarımızı, hususen eğitimcileri hedef al an şiddet saldırılarını kınıyoruz. Terör saldırıları sonucu şehit edilen Aybüke ve Necmettin öğretmenin acı, hüzünlü hatıraları hala yüreğimizi dağlarken, kaygı verici boyutlara var an bu saldırılar da üzüntümüzü katmerleştiriyor, ilgililerin daha fazla seyirci kalmad an caydırıcı ve önleyici ted ank" title="bir" href="/tag/bir/">birler almasını bekliyoruz. Bu saldırılar geleceğimizi karartmakta, eğitim camiasını tedirgin etmekte, ank" title="bir" href="/tag/bir/">bir çok mağduriyete neden olmaktadır. Eğitimcilere yönelik her saldırı aklımızı körleştirmekte, ruhumuzu karartmakta, benliğimizi esir almakta, irf anımızı yok etmektedir. Bu sebeple, cehalete ank" title="day an an" href="/tag/day an an/">day an an ank" title="şiddeti" href="/tag/siddeti/">şiddeti veya şiddete ank" title="day an an" href="/tag/day an an/">day an an cehaleti ank" title="bir" href="/tag/bir/">bir an evvel ortad an kaldırmalıyız" dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.