Belediye Başkanı Kılıç girişimci adaylarıyla bir araya geldi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Belediye Başkanı Kılıç girişimci adaylarıyla bir araya geldi
06 Mar 2018 / Sal 11:02
/ 87 Kez Okundu
| |

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Oğuzeli Belediyesi, Kosgeb ve İş-Kur İşbirliği ile düzenlenen ‘Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ kursiyerleriyle bir araya geldi

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Oğuzeli Belediyesi, Kosgeb ve İş-Kur İş birliği ile düzenlenen ‘Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ kursiyerleriyle bir araya geldi.
Gerçekleştirilen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimine hayırlı olmasını temenni eden Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, kursiyerlere teşekkür etti. Kadınların çabasının kendilerini memnun ettiğinin altını çizen Belediye Başkanı Kılıç, “Oğuzeli Belediyesi olarak bu düzenlediğimiz üçüncü eğitim. Daha önce düzenlemiş olduğumuz girişimcilik eğitimlerinden sertifikalarını alan birçok kursiyerlerimizin yeni iş yerlerinin açılışını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadık. İnşallah sizlerde burada güzel bir eğitim aldıktan ve sertifikalarınızı aldıktan sonra bu belgelerinizi hayata geçirerek yeni yatırımlara dönüştürürsünüz. Bizlerde inşallah gelir kurdelesini keseriz. Sizleri takdir ediyorum, kendi çabanız ile bir yerlere gelmeye çalışıyorsunuz. Özellikle kadınlarımızın göstermiş olduğu ilgi beni oldukça mutlu ediyor. Çünkü Oğuzeli’nde kadın işletmeci sayımız az, inşallah bu tür eğitim programları ile bu sayıları daha yukarı çıkartma gayreti içerisindeyiz. Maalesef insanlarımızda kolay yoldan para kazanayım, kolay yoldan zengin olayım algısı var. Bu algıların oluşmasındaki en büyük faktör ise medyadır. Dizilerimizin hemen hemen hepsinde zenginlik var. Sadece yoksulluğun ele alındığı veya sadece eğitimin ele alındığı bir diziye rastlamadım. Türkiye’nin gerçekleri bunlar değil. Medyada bize empoze edilmeye çalışılan özentiden sıyrılarak kurtulmamız lazım. Kalıcı olan zenginlik kendi emeğiniz ve alın teriniz ile kazandığınız zaman olur. Kendi emeğimiz ile bir yerlere gelmenin bizlere verdiği mutluluk kadar güzel bir şey yoktur. Hepinizi tekrar tebrik ediyorum. Burada aldığınız eğitimlerin sizlere hayırlı kapılar açmasını temenni ediyorum. Bizlerden bir isteğiniz talebiniz olduğu takdirde kapımız sizlere her zaman açık” diye konuştu.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.