Bem Bir- Sen Genel Başkan Yardımcısı Sevinç’ten Başkan Yağcı’ya ziyaret

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Bem Bir- Sen Genel Başkan Yardımcısı Sevinç’ten Başkan Yağcı’ya ziyaret
05 Ara 2017 / Sal 13:18
/ 21 Kez Okundu
| |

Bilecik Bem Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç ve Bilecik Bem Bir-Sen Yönetim Kurulu üyeleri Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’yı makamında ziyarette bulundular

Bilecik Bem Bir- Sen Genel Başkan" href="/tag/baskan/"> Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç ve Bilecik Bem Bir- Sen Yönetim Kurulu üyeleri Bilecik Belediye Başkan" href="/tag/baskan/"> Başkanı Selim Yağcı’yı makamında ziyarette bulundular.
Bilecik Bem Bir- Sen Genel Başkan" href="/tag/baskan/"> Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç ve Bilecik Belediye Başkan" href="/tag/baskan/"> Başkanı Selim Yağcı, yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulundular. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bilecik Belediye Başkan" href="/tag/baskan/"> Başkanı Selim Yağcı, “Bilecik Bem Bir- Sen Genel Başkan" href="/tag/baskan/"> Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç ve Bilecik Bem Bir- Sen Yönetim Kurulu üyeleri ziyarette bulundular. Nazik ziyaretlerinden ve hoş sohbetlerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.