Beyoğlu’nda uyuşturucu operasyonu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Beyoğlu’nda uyuşturucu operasyonu
08 Mar 2018 / Per 02:37
/ 116 Kez Okundu
| |

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, Beyoğlu’nda belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, Beyoğlu’nda belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda bir miktar uyuşturucu madde ele geçirilirken şüpheliler gözaltına alındı.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, Beyoğlu’nda daha önce belirlenen adreslere operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyona Özel Harekat polisleri ve sivil ekipler de destek verdi. Operasyonda Beyoğlu, İstiklal Mahallesi İplikçi Fırın Caddesi üzerinde bulunan 3 katlı bir bina, yanında bulunan gecekondu ve metruk binaya girildi. Girilen evlerde arama yapan ekipler hassas terazi, uyuşturucu madde ve nakit para ele geçirdi. Polis ekipleri yaklaşık bir saat evlerin içini ve dışını aradı. Ekipler arama yaparken özel harekat polisleri de elleri tetikte bekledi. Adreslerde bulunan şüpheliler de sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.