Beyoğlu’ndaki otopark cinayetinin zanlıları 4 gün sonra yakalandı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
04 Eki 2017 / Çar 16:48
/ 32 Kez Okundu
| |

İstanbul Beyoğlu’nda 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin de yaralandığı otoparka silahlı saldırı olayının failleri, suç aleti silahla birlikte Esenyurt’ta yakalandı

İstanbul Beyoğlu’nda 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin de yaralandığı otoparka silahlı saldırı olayının failleri, suç aleti silahla birlikte Esenyurt’ta yakalandı.
Edinilen bilgilere göre, 2 4 Eylül Pazar günü Beyoğlu Kasımpaşa Yahya Kemal Mahallesi’ndeki bir otoparkı basan silahlı kişilerin açtığı ateş sonucu Burhan Süer hayatını kaybederken, A.Y. ve A.G. adlı kişiler yaralanmıştı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, otopark haracı için cinayet işledikleri ileri sürülen suç örgütüne 28 Eylül tarihinde operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda cinayete karıştığı iddia edilen çete üyeleri S. Ç., N,Ç., A.G. ve A.Y. ile bu kişilere yardım ve yataklık yaptığı öne sürülen M.S. gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda cinayette kullandıkları 1 adet tabanca ele geçirildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlılar, adliyeye sevk edildi.
Öte yandan, 2 4 Eylül Pazar günü gerçekleştirilen silahlı saldırı ile ilgili görüntüler ortaya çıktı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.