Beyşehir’de kemer takmayan ve cep telefonuyla konuşan sürücülere ceza

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Beyşehir’de kemer takmayan ve cep telefonuyla konuşan sürücülere ceza
05 Mar 2018 / Pzt 11:57
/ 108 Kez Okundu
| |

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, trafikte seyir halinde iken cep telefonuyla görüşen ve emniyet kemeri takmayan 14 sürücüye toplam bin 512 lira para cezası kesildi

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, trafikte seyir halinde iken cep telefonuyla görüşen ve emniyet kemeri takmayan 14 sürücüye toplam bin 512 lira para cezası kesildi.
Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kent merkezinde asayiş ve trafik uygulaması gerçekleştirildi. Trafik uygulamasında, seyir halindeyken cep telefonuyla görüşen araç sürücüleri ile emniyet kemeri takmayan sürücülere cezai işlem uygulandı. Farklı noktalarda yol ve sabit uygulama gerçekleştiren ekipler, trafikte seyir halindeyken cep telefonuyla konuştuğunu belirledikleri sürücülerin plakalarına 108 liralık cezai işlem uyguladı. Aynı şekilde, emniyet kemeri takmayan sürücülere de 108 liralık ceza kesildi. Trafik ekipleri, aracında sahte kemer tokası kullandığını tespit ettiği sürücülere de cezai işlem uyguladı. Yol uygulamasında kontrol edilen 16 araç sürücüsünden 14’üne seyir halinde cep telefonuyla konuşmak ve emniyet kemeri takmadan araç kullanmaktan toplam bin 512 liralık cezai kesildi.
Asayiş uygulamasında ise umuma açık 16 işyeri kontrol edilirken, 343 kişinin GBT sorgulamasından geçirildi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.