Beytullah Heper karikatür sergisiyle anıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Beytullah Heper karikatür sergisiyle anıldı
15 Kas 2017 / Çar 15:54
/ 75 Kez Okundu
| |

Geçtiğimiz Temmuz ayında 90 yaşında yaşamını yitiren Eskişehirli karikatürist Beytullah Heper, Eskişehir Turgut Özakman Kültür Merkezinde Eskişehir Sanat Derneğince açılan karikatür sergisiyle anıldı

Geçtiğimiz Temmuz ayında 90 yaşında yaşamını yitiren Eskişehirli karikatürist Beytullah Heper, Eskişehir Turgut Özakman Kültür Merkezinde Eskişehir Sanat Derneğince açılan karikatür sergisiyle anıldı.
Eskişehirli çizerlerin karikatürleri izleyenler tarafından beğeni ile izlendi. Sanat Derneği Başkanı Şehabettin Tosuner, yaptığı konuşmada Beytullah Heper’in ölümüne kadar çizmeye devam ettiğini belirterek, kendisinin çok değerli bir sanatçı olduğunu sözlerine ekledi.
Eskişehirli çizerlerden karikatürist Yaşar Arda da 1980 yılında tanıdığı Beytullah Heper sayesinde karikatürü hızlandırdığını ve rahmetlinin bugüne kadar maddi ve manevi çok desteğini gördüğünü söyledi.
Sergide Eskişehirli çizerler Yaşar Arda, Atila Yakşi ve Sertaç Ürer’in karikatürleri yer aldı. Sergide ayrıca karikatürist Sertaç Ürer’e Beytullah Heper anısına bir plaket verildi. Sergi açılışına, Beytullah Heper’in eşi, çocukları ile çok sayıda sanatsever katıldı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.