Bilecik Belediyesi ek hizmet binası hizmete girdi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Bilecik Belediyesi ek hizmet binası hizmete girdi
01 Şub 2018 / Per 15:04
/ 40 Kez Okundu
| |

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, yeni hizmete giren Bilecik Belediyesi ek hizmet binasında çalışan birim müdürleri ve personeli ziyaret etti

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, yeni hizmete giren Bilecik Belediyesi ek hizmet binasında çalışan birim müdürleri ve personeli ziyaret etti.
Bilecik halkı ve çalışanlarına yeni binanın hayırlı uğurlu olması temennisini ileten Belediye Başkanı Selim Yağcı, ’’ Bilecik’imizin hizmet kalitesini daha da arttıracak, şehrimiz halkına en çağdaş ve hızlı hizmeti verec ek olan yeni belediye ek hizmet binamız hizmete girdi. ’İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın’ anlayışı ile vatandaşlara en iyi hizmeti vermenin yanı sıra belediye ek hizmet binasına gelen her vatandaşın işlemlerini daha rahat yapabilmesi için tüm ince detayların düşünüldüğü, t eknolojik altyapının sahip olduğu binada birçok birimimiz de aynı çatı altında toplanmış oldu. Ana binamızın mimarisine uygun olarak inşa edilen yeni ek hizmet binası, vatandaşlarımızın belediye ile ilgili işlemlerinin daha da kolay çözülebilmesi, hızlı ve daha verimli bir ş ekilde hizmet verebilec ek. Yeni ek hizmet binamızın şehrimize ve personellerimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum’’ ifadelerini kullandı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.