Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ile PTT arasında kurye ve kargo sözleşmesi imzalandı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ile PTT arasında kurye ve kargo sözleşmesi imzalandı
08 Oca 2018 / Pzt 11:21
/ 18 Kez Okundu
| |

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) Bilecik Başmüdürlüğü ile kurye ve kargo sözleşmesi imzalandı

ilecik" href="/tag/bilecik/" >Bilecik Şeyh Edebali versitesi" href="/tag/universitesi/" >Üniversitesi, Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) ilecik" href="/tag/bilecik/" >Bilecik Başmüdürlüğü ile kurye ve kargo sözleşmesi imzalandı.
ilecik" href="/tag/bilecik/" >Bilecik Şeyh Edebali versitesi" href="/tag/universitesi/" >Üniversitesi Rektörlük Binasında üniversite İdari ve Mali İşler Daire Başkanı İsmail Akgün ile PTT ilecik" href="/tag/bilecik/" >Bilecik Başmüdürü Serhat Bozkurt, APS Kurye ve PTT Kargo sözleşmesi imzalandı. İmzalanan protokol hakkında yapılan açıklamada, "PTT ilecik" href="/tag/bilecik/" >Bilecik Başmüdürlüğü Şeyh Edebali versitesi" href="/tag/universitesi/" >Üniversitesi Rektörlüğü arasında üniversite çalışanları ve öğrencileri de kapsayacak şekilde bir yıllık APS Kurye ve PTT Kargo sözleşmesi imzalandı. Üniversite çalışanları ve öğrencileri PTT Kargo servislerinde Kurum kimlik kartlarını beyan etmeleri halinde Rektörlük için uygulanan indiriminden faydalanacaklar" denildi.


GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.