Bilgi ve Kültür Yarışması’nda finale gelindi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Bilgi ve Kültür Yarışması’nda finale gelindi
09 Şub 2018 / Cum 11:41
/ 38 Kez Okundu
| |

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Bilgievleri’nin ikincisini düzenlediği Bilgi ve Kültür Yarışması’nın finali Cumartesi günü gerçekleştirilecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Bilgievleri’nin ikincisini düzenlediği Bilgi ve Kültür Yarışması’nın finali Cumartesi günü gerçekleştirilecek.
4. sınıf öğrencilerinin katıldığı yarışmanın final mücadelesinde Maria Anne, Mehmet Akif Ersoy, Ertuğrul Gazi ve Kazım Karabekir Bilgievleri yarışacak. Yarışma öncesinde finali izlemeye gelen öğrenciler için Hacıvat Karagöz oyunu sergilenecek.
Uluslararası Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Bilgi ve Kültür Yarışmasının finali sabah saat 11.30’de başlayacak. Finalde öğrencilere, Türkçe, Matematik, Fen ve Teknoloji, İngilizce, Değerler Eğitimi ve Genel Kültür alanlarında 20’şer soru yöneltilecek. Eşitlik olması durumunda tüm Bilgievleri’ne 5’er soru daha sorulacak. Yine eşitlik bozulmazsa ikinci 5 yedek soruya geçilecek.
Finalde başarılı olan öğrencilere derecelerine göre hediye çeki ve kupa verilecek. Birinci olan takımın öğrencileri 350, ikinci olan takımın öğrencileri 300, üçüncü olan takımın öğrencileri 250 ve dördüncü olan takımın öğrencileri ise 200’TL’lik hediye çeki alacak.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.