"Bir Bu Eksikti" Salihli’yi güldürdü

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
26 Mar 2018 / Pzt 12:44
/ 88 Kez Okundu
| |

Manisa Büyükşehir Belediyesi, aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında “Bir Bu Eksikti” adlı tiyatro oyunu Salihli’de sahnelendi

Manisa Büyükşehir Belediyesi, aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında “Bir Bu Eksikti” adlı tiyatro oyunu Salihli’de sahnelendi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi ulusal tiyatroları, kentin dört bir yanındaki tiyatro severlerle buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda Salihli’de ‘Bir Bu Eksikti’ isimli tiyatro oyunu sahne aldı. Salihli Belediyesi Zafer Keskiner Şehir Tiyatrosunda sahnelenen oyunu, Garnizon Komutanı Binbaşı Kamil Karameşe, Büyükşehir Salihli Koordinatörü Nilhan Kılınç, belediye daire müdürleri ve personeli, ve vatandaşlar izledi.
Ray Cooney’in yazdığı, Can Törtop’un yönettiği oyunun kadrosunda; Berke Hürcan, Ece Gürsel, Celal Belgil, Can Törtop ve Ümmühan Kıldiş gibi ünlü isimler yer alıyor. Oyunda; Müşfik Bey, eski ortağının oğlu Şakir Sokullu’yu aramaktadır. Amacı Şakir’e yüklü bir para vermek olan Müşfik Bey’in tek şartı Şakir’in başka akrabası olamamasıdır. Gazete ilanını gören Şakir, dostu Ahmet Temiziş ile köşke parasını almaya gelir. Bildiği kadarıyla yaşayan başka akrabası yoktur. Ancak bir ikiz kardeşinin olduğunu fark etmesi uzun sürmeyecektir. Şakir’in ikizi Ali, evin genç kızı Suna’ya aşık olurken karısı Ayşe de Şakir’in peşinde olmasını anlatıyor. Başarılı performanslarıyla Salihlililere kahkaha dolu bir gece yaşatan ünlü oyuncular, seyircilerden büyük alkış aldı.
Oyunun sonunda sanatçıları kutlayan Büyükşehir Belediyesi Salihli Koordinatörü Nilhan Kılınç, “Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’ya sanata ve sanatçıya verdikleri değer ile halkı sanatla bir araya getirmelerinden dolayı teşekkür ediyoruz” diyerek, ünlü oyunculara çiçek takdim etti.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.