Bircan; “Teknokent Aydın’a ve ülkemize hayırlı olsun”

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Bircan; “Teknokent Aydın’a ve ülkemize hayırlı olsun”
10 Kas 2017 / Cum 11:33
/ 140 Kez Okundu
| |

AYDIN (İHA) – Adnan Menderes Üniversitesi (ADü) Rektörü Prof

AYDIN (İHA) – Adnan Menderes Üni versitesi (ADü) Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, “Teknokent Aydın’a ve ülkemize hayırlı olsun” dedi.
64. Teknoloji Geliştirme Bölgesi ilan edilen Adnan Menderes Üni versitesi Teknokenti’nin açılışı Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü’nün katıldığı törenle gerçekleşti.
Akademik yıl açılış töreninin ardından Vali Yavuz Selim Köşger ve Rektör Prof. Dr. Cavit Bircan ile birlikte ADÜ Merkez Kampüsünde kurulan Teknokent Alanının açılışını gerçekleştiren Bakan Özlü, Rektör Bircan’a verdiği sözü tutacağını ve Teknokent Projesine gerekli desteği sağlayacaklarını söyledi.
Teknokentlerin üni versiteler için elzem olduğuna dikkat çeken Rektör Prof. Dr. Cavit Bircan, Teknoparkların girişimcilerin hayallerini gerçekleştirdiği, büyük işletmelerin işbirliğini destekleyen sinerji ortamından faydalandığı, akademisyen ve araştırmacıların şirketleşebildiği, üni versiteler için bir prestij aracı ve sanayicilerin teknolojiye giriş kapısı olduğunu söyledi. Bircan, teknokentin Aydın’a ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diledi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.