BOED’li yöneticiler öğrencilerle kitap okudu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
BOED’li yöneticiler öğrencilerle kitap okudu
15 Mar 2018 / Per 15:23
/ 45 Kez Okundu
| |

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde; Birlik Ortopedik Engelliler Derneği Genel Merkezi yöneticileri, ilçenin en köklü okullarından biri olan Sakarya İlk ve Ortaokulu’nda 2-A sınıfı öğrencileriyle birlikte kitap okudu

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde; Birlik Ortopedik Engelliler Derneği Genel Merkezi yöneticileri, ilçenin en köklü okullarından biri olan Sakarya İlk ve Ortaokulu’nda 2-A sınıfı öğrencileriyle birlikte kitap okudu.
Balıkesir Valiliği tarafından il genelinde yürütülen proje kapsamında ki ‘Kitaptan Kanatlar Projesi’ çerçevesinde gerçekleşen okuma etkinliği; okul müdürü Zafer Olkun ve Sınıf Öğretmeni Aysel Efendioğlu ve 2-A sınıfı öğrencilerinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
BOED Genel Başkan Yardımcısı Nagihan Eser’in yanı sıra Genel Merkez yöneticileri; Özkan Cini ve Melike Aydın’ın öğrencilerle birlikte kitap okuduğu etkinliğin ardından yapılan söyleşide öğrencilere engellilik konusunda söyleyişi yapıldı.
Söyleşide; engelliliği ortaya çıkaran nedenler, toplumda engellilik, engelli bireylere nasıl yaklaşılacağına ilişkin konular, öğrencilerin anlayacağı dilde ifade edildi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.