Bozüyük’te S plakalı minibüsçüler derneği açıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Bozüyük’te S plakalı minibüsçüler derneği açıldı
21 Eki 2017 / Cmt 17:23
/ 101 Kez Okundu
| |

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde S Plakalı Servisçiler, Minibüsçüler Ve Otobüsçüler Derneği’nin açılışı yapıldı

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde S Plakalı Servisçiler, Minibüsçüler Ve Otobüsçüler Derneği’nin açılışı yapıldı.

Dernek binasının açılış öncesinde konuşan Dernek Başkanı Ramazan Akalın, Bozüyük’ün şehir olma yolunda olduğunu söyledi. Şehir olmanın çok yakın olduğunu ifade eden Akalın, "İnşallah önümüzdeki yıllarda umut ediyoruz ki çok yakın gelecek de buna hep beraber şahit olacağız. Bu büyümenin getirdiği sonuçlardan birisi de ulaşım sektörünün güncel ve büyük şehirlere paralel olarak gelişmesi ve geliştirilmesidir. Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı ve yerel yöneticilerimiz bu haklı talebe duyarsız kalmayıp atılması gereken adımları önceden atarak, bizim konu alanımız olan S plakaya geçişin resmi hamlelerini yaptılar. Biz de birlikten kuvvet doğar ilkesi ile münferit olarak çalışan, servis taşımacılığı yapan yol ve dava arkadaşlarımızla daha iyi, kaliteli, düzenli ve birlikte olmanın getirisiyle işletim masraflarını da asgariye indirerek siz hemşerilerimize daha hesaplı bir hizmet sunma adına bu birliği kurduk. İlk etap da Emniyet Müdürümüz ve Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirimiz tarafından okul taşımacılığı konusunda bilgilendirme toplantısı istedik. Bu kapsamda üyelerimizin bilgilendirilmesini sağladık. Daha sonra STK temsilcilerimiz ile bir araya gelerek onların talep ve düşüncelerini aldık. Bu toplantılarımız gelişerek ve artarak devam edecek” dedi.

“Bu konuda istişare mekanizmasını çalıştırdık”
Ardından Belediye Başkanı Fatih Bakıcı tarafından bir konuşma yapıldı. Başkan Bakıcı konuşmasında, “Bizler bu çalışmayı tüm özel sektör ve diğer kooperatiflerle konuşup istişarelerde bulunarak vatandaşa en iyi hizmetin verilebilmesi noktasında hızlandırdık. Hiçbir zaman bizim kararımız demedik. Bu konuda tüm dernek başkanları, özel sektörlerin kurum başkanları, şirketlerin müdürleri ve akabinde de diğer kooperatif başkanlarıyla da bu görüşmeler yapıldı. Daha önce tahsisli olmasına karar verildi. Aradan belirli yıllar geçtikten sonra tahditli S plaka olarak adlandırdığımız konunun gelişmesiyle birlikte bugün bu derneğimiz bu kuruluşun başında yer almaktadır. Olması gereken işi vatandaşımıza en iyi şekilde hizmeti sunmak, vatandaşlarımızın çocuklarının büyük bir huzur ve güven içerisinde okul ile ev arasındaki ulaşımını sağlamaktır. Bu derneğin kurulmasında başta tabi ki özel sektörlerin, şirketlerin değerli başkanları, şirket müdürleri olmak üzere ve özellikle Ramazan Bey ve tüm şirket yetkililerimize ve özel ve tek olarak çalışan değerli üyelerimize ben teşekkür ediyorum. Çıkmış olduğunuz bu yolda biz vatandaşımızın en iyi hizmeti almasını istiyoruz. Ama olması gereken bir şeyde bu derneklerin birlikte beraber hareket etmeleri ve hizmeti en iyi şekilde vatandaşımıza vermeleridir. O yüzden bugün açılışını yapmış olduğumuz bu derneğimizin ilk başta kazasız belasız güzel hizmetler sunmasını diliyor, Rabbım hayırlı eylesin diyorum” dedi.
Konuşmaların ardından İlçe Müftüsü Selami Bağcı tarafından dua yapılarak S Plakalı Minibüsçüler Derneğinin açılışı yapıldı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.