Bozüyük’te uyuşturucuyla mücadele konferansı verildi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Bozüyük’te uyuşturucuyla mücadele konferansı verildi
03 Mar 2018 / Cmt 12:51
/ 75 Kez Okundu
| |

Bozüyük Ülkü Ocakları tarafından madde bağımlılığının zararları ve uyuşturucu ile mücadele konulu konferans düzenlendi

Bozüyük Ülkü Ocakları tarafından madde bağımlılığının zararları ve uyuşturucu ile mücadele konulu konferans düzenlendi.
Program şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Programın açılış konuşmasını Bozüyük Ülkü Ocakları Başkanı Serdar Pehlivan yaptı. Pehlivan, konuşmasında; Türkiye’deki uyuşturucu trafiğinde terör örgütü PKK‘nın ne kadar etkili olduğunu belirterek, Emniyet Müdürlüğü verileri ile PKK’nın ülke içindeki uyuşturucunun yüzde 80’ini elinde bulundurduğunu anlattı. Uyuşturucudan elde edilen gelirin, ülkemize ve askerlerimize karşı kullanımda finansman desteği sağladığına dikkat çeken Pehlivan, gençlerin uyuşturucudan uzak durmaları için ülkü ocakları olarak gereken her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.
Devamında, Eskişehir Kent Konseyi Bağımlılık Çalışma Gurubu Başkanı Fatımatüzzehra Kıraç tarafından verilen konferansta madde bağımlılığı ve kullanım bozukluğu konularında bilgi paylaşımında bulunuldu. Kıraç, yapmış olduğu sunumla uyuşturucu ile mücadele aile, okul ve arkadaş gibi etkenleri her yönüyle ele aldı.
Programa MHP İlçe Başkanı Ramazan Ayva, İl Genel Meclis üyeleri İ.Zeki Uyanık, Ahmet Eren, Ülkü Ocakları Başkanı Serdar Pehlivan, bazı STK temsilcileri, Ülkü Ocakları yönetici ve mensupları ile davetliler katıldı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.