BÜ’nün ‘Ormanlar ve Ormancılığımız Sergisi’ne yoğun ilgi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
BÜ’nün ‘Ormanlar ve Ormancılığımız Sergisi’ne yoğun ilgi
21 Mar 2018 / Çar 11:56
/ 53 Kez Okundu
| |

Bartın Üniversitesi Orman Fakültesi tarafından ‘Ormancılık Haftası Etkinlikleri’ kapsamında şehir merkezinde açılan sergi yoğun ilgi gördü

Bartın Üni versitesi Orman Fakültesi tarafından ‘Ormancılık Haftası Etkinlikleri’ kapsamında şehir merkezinde açılan sergi yoğun ilgi gördü.
Bartın Üni versitesi Orman Fakültesi tarafından ‘Ormancılık Haftası Etkinlikleri’ kapsamında ‘Ormanlar ve Ormancılığımız’ adlı fotoğraf sergisi açıldı. Bartın il merkezinde gerçekleştirilen sergide ziyaretçilere b ilgi ve fotoğrafların yer aldığı posterlerle Dünyadaki ve Türkiye’deki ormanlar anlatıldı. Bartın’daki orman alanlarıyla ilgili b ilgilerin de verildiği etkinlikte, ormancılığın önemine vurgu yapıldı.
Sergiyi ziyaret eden Bartın Üni versitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, ormanlık alanların korunmasının önemine vurgu yaparak “Üni versitemiz öğretim elemanları ve öğrencilerimiz tarafından orman sevgisine ve doğanın korunmasına dikkati çekmek amacıyla gerçekleştirilen sergiyi önemli buluyorum. Etkinliğimiz ziyaret edenler orman ve ormancılık üzerine birçok değerli b ilgiler edinmektedir. Burada ziyaretçilere bizzat öğretim elemanlarımız tarafından fotoğraflar üzerinden iklim değişikliği, ağaçlandırma, kırsal kalkınma ve eko-turizm, biyolojik çeşitlilik gibi konularda b ilgiler verilmektedir. Bu noktada emeği geçen tüm öğretim elemanlarımıza ve öğrencilerimize katkılarından dolayı teşekkür ederim.” dedi.
Dünyadan ve Türkiye’den orman alanlarının yer aldığı sergide, 19 poster sunu üzerinden ziyaretçilere sunuldu. Posterlerde Küre Dağları Milli Parkı başta olmak üzere Bartın’daki orman kaynağı da resimlerle aktarıldı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.