Burhaniye Belediyesi Avrupa ile kültür köprüsü kuruyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Burhaniye Belediyesi Avrupa ile kültür köprüsü kuruyor
23 Mar 2018 / Cum 11:26
/ 119 Kez Okundu
| |

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Burhaniye Belediyesi Gençlik Merkezi ve Belediyespor Basketbol Takımı’ndan toplam 13 öğrenci, Erasmus Gençlik Köprüsü Diller ve Kültürlerimiz projesi kapsamında Almanya’nın Berlin kentine gidiyor

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Burhaniye Belediyesi Gençlik Merkezi ve Belediyespor Basketbol Takımı’ndan toplam 13 öğrenci, Erasmus Gençlik Köprüsü Diller ve Kültürlerimiz projesi kapsamında Almanya’nın Berlin kentine gidiyor. İtalya, Bulgaristan ve Almanya’dan öğrenc ilerin katılacağı projede, Türkiye’yi Burhaniyeli gençler temsil edecek.
Öğrenc iler, 25 Mart-2 Nisan tarihleri arasında Berlin’de müzik, dans, drama, film ve fotoğrafçılık konusunda eğitimler alacak. Projenin gala gecesinde, diğer yabancı öğrenc ilerle birlikte bir müzikal sahneleyecek olan Burhaniyeli ekip, Almanya yolculuğundan önce Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal’ı makamında ziyaret etti. Başkan Uysal, öğrenc ilere başarılar d ileyerek, “Bizleri en iyi şekilde temsil edeceğinizden şüphemiz yok” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.