Burhaniye’de belediye yol yapımına hız verdi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Burhaniye’de belediye yol yapımına hız verdi
02 Şub 2018 / Cum 13:15
/ 27 Kez Okundu
| |

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Yılmaz Akpınar Bulvarı’nda uzun zamandır beklenen yenileme çalışmaları başladı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Yılmaz Akpınar Bulvarı’nda uzun zamandır beklenen yenileme çalışmaları başladı. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile Burhaniye Belediyesi’nin ortaklaşa yürüttüğü proje kapsamında, bulvardaki mevcut yolun sökümüne önceki gün başlandı.
Burhaniye Belediyesi tarafından şehir genelinde devam eden yol yapım çalışmalarının yanı sıra Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, mücavir alanında kalan yolların da yapımları devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde bitirilen Melih Pabuçcuoğlu Bulvarındaki asfalt yol yapımının ardından, Burhaniye’nin ana arter yollarından bir tanesi daha olan Yılmaz Akpınar Bulvarı’nda da yol yapım çalışmasına başlandı Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından parke taş düzenlenecek yolda, Burhaniye Belediyesi, yol söküm çalışmalarını sürdürüyor.
Belediye Başkanı Necdet Uysal, çalışmaları yerinde bizzat incelemek üzere proje alanına ziyarette bulundu. Yapım çalışmalarına ilişkin açıklama yapan Uysal, “Parke taş olarak yeniden düzenlenmesi planlanan yol, modern ve Burhaniye’mize yaraşır bir yol olacak. Yenileme çalışmaları tamamlandıktan sonra kaldırımlarımız, cep otoparkımız ve rahat bir trafik akışımız olacak. Caddemizde, peyzaj çalışması da yapılarak aydınlatmaları ile yeni görünümüne kavuşacak. Yol yapımı için Balıkesir Büyükşehir Belediyemize de teşekkür ediyorum” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.