Burhaniye’de BUBYO öğrencilerine istihdam kolaylığı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Burhaniye’de BUBYO öğrencilerine istihdam kolaylığı
15 Mar 2018 / Per 15:27
/ 149 Kez Okundu
| |

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu (BUBYO) Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Bölümü öğrencilerinin sektörde istihdam edilmesi amacıyla okulda işe alım toplantısı düzenledi

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ( BUBYO) Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Bölümü öğrencilerinin sektörde istihdam edilmesi amacıyla okulda işe alım toplantısı düzenledi.
Tur firması sorumlusu İbrahim Özmen’in yaklaşık 30 civarı personelin istihdam edilmesi amacıyla yaptığı toplantıya öğrenciler büyük ilgi gösterdi. İki günlük eğitimin sonunda, istihdam edilecek öğrencilerin çalışma departmanlarının ve çalışma koşullarının belirleneceği öğrenildi. BUBYO Müdürü Doç. Dr. M. Oğuzhan İlban, “ BUBYO’nun sektördeki yaygın etkisinin artması noktasında bu tür eğitim ve işe alım etkinliklerini çok faydalı buluyorum. Öğrencilerimizin bu tip organizasyonlara bu denli ilgi göstermesi beni mutlu ediyor. Organizasyonun okulumuzda yapılması noktasında desteklerini esirgemeyen tur firması yetkililerine de teşekkür ediyorum. Umuyorum ki gelecek yıllarda sektörde yer alan köklü bir firmanın yöneticileri BUBYO’dan çıkacak. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.