Burhaniye’de Yılmaz Akpınar Bulvarı yenileniyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Burhaniye’de Yılmaz Akpınar Bulvarı yenileniyor
09 Şub 2018 / Cum 12:46
/ 144 Kez Okundu
| |

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Yılmaz Akpınar Bulvarı’nda geçtiğimiz günlerde başlayan yenileme çalışmaları devam ediyor

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Yılmaz Akpınar Bulvarı’nda geçtiğimiz günlerde başlayan yenileme çalışmaları devam ediyor. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile Burhaniye Belediyesi’nin ortaklaşa yürüttüğü projeyle yeni görüntüsüne kavuşacak olan bulvarda; kaldırım, otopark cepleri, bisiklet yolu ve parke taş yapımı ile aydınlatma ve peyzaj çalışmaları start aldı.
Burhaniye Belediyesi Başkan Yardımcıları Cemal Akkılınç, Cemil Bahadır ve Güngör Persil, çalışmaları yerinde incelemek üzere proje alanına ziyarette bulundu. Başkan yardımcılarına, Fen İşleri Müdürü İnanç Erturan ve teknik ekip de eşlik etti. Yapım çalışmalarına ilişkin açıklama yapan Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, “ Yılmaz Akpınar Bulvarı’nda parke taş olarak yeniden düzenlenmesi planlanan yol, modern ve Burhaniye’mize yaraşır bir yol olacak. Yenileme çalışmaları tamamlandıktan sonra kaldırımlarımız, cep otoparkımız ve rahat bir trafik akışımız olacak. Caddemiz, peyzaj çalışması da yapılarak aydınlatmaları ile yeni görünümüne kavuşacak” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.