Büyükşehir belediyesinden kadınlar günü etkinliği

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Büyükşehir belediyesinden kadınlar günü etkinliği
07 Mar 2018 / Çar 15:56
/ 6 Kez Okundu
| |

8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Nikah Sarayında kadınlara yönelik bir program düzenlendi

8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Nikah Sarayında kadınlara yönelik bir program düzenlendi.
Programa Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve eşi Fatma Zehra Çakır, Vali Ali Kaban’ın eşi Neriman Kaba, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ve eşi Sadiye Kahtalı, AK Parti İlçe Kadın Kolları başkan ve üyeleri ile STK’ların kadın temsilcileri katıldı.
Dünya Kadınlar Gününü kutlayarak konuşmasına başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Dünya Kadınlar Gününün bir güne sığdırılamayacağını belirterek,” Bizim temelde anlayışımızda bizim inancımızın bize vermiş olduğu Peygamberimizin buyurdukları hadisler çevresinde de biz insan odaklı yönetin anlayışıyla tabi ki kadınlara ayrı bir önem veriyoruz. Biz bu anlamda kadınlarımıza, onların yapmış olduğu projelere daha fazla katkı sağlamaya çalışıyoruz. Bizim şuanda Sanat Merkezimiz, Sanat Sokağımız, Külliyemiz başta olmak üzere, Semt Konaklarımız da, Çok Amaçlı Sosyal Tesislerimizde 70- 80 ‘in üzerinde farklı kurslar veriyoruz, bu kursa katılanların yüzde 80 ‘ni kadınlarda oluşmaktadır biz bununla gurur duyuyoruz ve buralarda 20 bin kişi geliyor amacımız bunları daha yükseğe çekmek “ dedi.
AK Parti Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise, tüm kadınların Kadınlar Gününü kutladı. Çalık, "Kadınlar günü sadece bir gün değil, tüm kadınlarımızın 365 günü bizim için önemli ve bu önem çerçevesinde kadınları başımızın tacı olarak taşıyoruz diye cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Bütün kadınlarının gönlünün bu günlerde Afrin operasyonunda terörle mücadele veren Mehmetçiklerin yanında olduğunu ifade eden Çalık,”Ben yiğit Malatya kadınlarından Mehmetçiğimize dualar gönderiyorum ve Mehmetçiğimizle birlikte orada kadın komutanlarımız var kadın askerlerimiz var anlara Rabbim onlara zaferler nasip etsin” diye konuştu.
Konuşmaların ardından yemek ikramı yapılırken, günün anısına yemeğe katılan bayanlara çeşitli hediyeler dağıtıldı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.