Büyükşehir ekipleri karla mücadele için teyakkuzda

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Büyükşehir ekipleri karla mücadele için teyakkuzda
13 Oca 2018 / Cmt 10:32
/ 42 Kez Okundu
| |

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yağışlı ve soğuk havayla birlikte oluşabilecek kar yağışına karşı 410 personelle hazır durumda

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yağışlı ve soğuk havayla birlikte oluşabilecek kar yağışına karşı 410 personelle hazır durumda.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yağışlı havaya karşı önlemlerini aldı. Soğuk ve yağışlı havanın getirebileceği kar için Ulaşım Daire Başkanlığı’nın kar ekipmanları ve personeli hazır bekliyor. Özellikle yüksek kesimlerde etkili olması beklenen kar yağışına ekipler anında müdahale edecek.
İlçelerde 73 farklı ana artere konuşlandırılarak 24 saat hizmet verecek olan karla 410 personellik mücadele ekipleri kentin tüm noktalarına kısa sürede ulaşabilmesi için hazır bulunurken 183 adet araç karla mücadelede kullanılacak.
Kocaeli’de soğuk hava nedeniyle yolların kapanmaması, yollarda kayma ve buzlanmanın oluşmaması için kar küreme ve tuzlama yapacak ekipler teyakkuz halinde. Kar yağışının etkili olması halinde yetkililer vatandaşların yollarda sıkıntı yaşamamaları için toplu taşıma araçlarını kullanmaları konusunda uyarıda bulundu.
Kocaeli Üniversite Kampüsü, Santral, Kuruçeşme Irak Konutları, Arızlı TOKİ Konutları, Kartepe Otel Yolu, Başiskele Baraj Yolu, Gölcük İhsaniye, Karamürsel Karapınar, Derince İshakçılar ve Gebze Pelitli şantiyelerinde kar ekipleri hazır bekliyor. Ulaşım Dairesi ekipleri, buzlanmayı önlemek için tuz, solüsyon ve kar küreme araçlarını hazır tutuyor. Ekipler 24 saat yolların sürekli açık kalmasını sağlayacak.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.