Büyükşehir tarih bölümü öğrencilerine gezi düzenledi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Büyükşehir  tarih bölümü öğrencilerine  gezi düzenledi
13 Mar 2018 / Sal 16:11
/ 87 Kez Okundu
| |

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 12 bin yıllık tarihi geçmişe sahip Şanlıurfa’nın tarihi ve kültürel yerlerini, Harran Üniversitesi tarih bölümündeki öğrencilerine gezdirerek yaşattı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 12 bin yıllık tarihi geçmişe sahip Şanlıurfa’nın tarihi ve kültürel yerlerini, Harran Üniversitesi tarih bölümündeki öğrencilerine gezdirerek yaşattı.
Gençlerde aidiyet duygusu oluşturmak için Harran Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih bölümü okuyan 150 öğrenciye yönelik gezi programı düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, ilk olarak Tarihi Harran Üniversitesi kalıntılarını ardından, Şuayb Şehri ve 12 Bin yıllık geçmişe sahip Göbeklitepe buluntularını gezdirdi.
Uzman rehberlerin anlatımıyla gerçekleştirilen gezide gençler, tarihi görerek gerekli olan tüm ihtiyaçları Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılandı.
Geziyi düzenleyen Büyükşehir Belediyesine ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Nihat Çiftçiye teşekkür eden gençler, " Büyükşehir Belediyemizin başlattığı proje ile ilk kez tarihi yerleri gezme fırsatı bulduk. Biz öğrenciler için çok güzel bir gezi oldu" diye konuştular.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.