Çadırkentte üniversite sınavları ve yerleştirme usulleri anlatıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Çadırkentte üniversite sınavları ve yerleştirme usulleri anlatıldı
26 Ara 2017 / Sal 19:09
/ 62 Kez Okundu
| |

Harran Üniversitesi Göç Politikaları Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü yetkilileri, Akçakale Çadırkent’i ziyaret ederek,Suriyeli öğrencilere üniversite sınavları ve yerleştirme usullerini anlattı

Harran Üni versitesi Göç Politikaları Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü yetkilileri, Akçakale Çadırkent’i ziyaret ederek,Suriyeli öğrencilere versite" href="/tag/uni versite/">üni versite sınavları ve yerleştirme usullerini anlattı.
Akçakale Çadırkent’te eğitim gören lise 12. sınıf öğrencileriyle bir araya gelen Harran Üni versitesi Göç Politikaları Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü (HÜGÖÇ) yetkilileri, öğrencilere Türkiye’deki versite" href="/tag/uni versite/">üni versite sınavları ve yerleşme usulleriyle ilgili bilgi verdi. Göç ile birlikte Türkiye’de zorunlu eğitimlerine devam eden Suriyelilere sınavlarla ilgili bilgi verdiklerini belirten HÜGÖÇ merkezi müdürü Abdülkadir Aydın, “Göç merkezi olarak buradaki çocuklarımızın ihtiyacı olan bilgileri kendileriyle paylaştık. Öğrencilerin eğitim gördüğü sınıfları dolaşarak öğrencilerin aklına takılan tüm sorulara cevap verdik. Programa müdür yardımcımız Yrd. Doç. Dr. Fatma Çakmak ve İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Cüneyt Gökçe hocamızla beraber katıldı. Verimli bir ziyaret oldu” dedi.
HÜGÖÇ yetkilileri daha sonra Akçakale Çadırkent’te bulunan hastane yetkilileriyle de toplantı yaparak, çalışmalar hakkında bilgi alış verişinde bulundu.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.