Çamlıca Mahallesi’nden Mehmetçiğe destek

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Çamlıca Mahallesi’nden Mehmetçiğe destek
26 Şub 2018 / Pzt 16:55
/ 94 Kez Okundu
| |

Eskişehir’in Çamlıca mahallesi sakinleri Afrin’de yürütülen Zeytin Dalı Harekatına destek olmak amaçlı çorap, eldiven, bere ve iç çamaşırı kampanyası başlattı

Eskişehir’in Çamlıca mahallesi sakinleri Afrin’de yürütülen Zeytin Dalı Harekatına destek olmak amaçlı çorap, eldiven, bere ve iç çamaşırı kampanyası başlattı.
Vatandaşların talebi üzerine muhtarlık tarafından başlatılan kampanya ile toplanan ürünler, Suriye’nin Afrin bölgesine düzenlenen Zeytin Dalı Operasyonunda bulunan Mehmetçiğe gönderilecek. Çamlıca Mahalle Muhtarı Savaş Hancı, Mehmetçiğe moral vermek üzere böyle bir kampanya başlattıklarını ifade ederek, “Vatandaşlarımız Afrin’deki askerlerimiz için bir şeyler yapmak istedi. Çorap, şapka, eldiven örelim dediler. Bunun üzerine biz de bir kampanya başlattık. Bir komisyon oluşturduk. Ramazan Yalçınkaya komisyon başkanı. Hafize Şeker komisyonda bulunmakta. Kaymakamımız ile gidip görüştük. Uygun gördüler ve yetki belgesi aldık. Şu anda çorap, bere, eldiven, iç çamaşırı ve atkı gibi malzemeleri topluyoruz. 30 Mart’a kadar devam edecek. Topladığımız ürünleri yetkililere teslim edip Afrin’e, Mehmetçiğimize yollayacağız. Askerimize bir nebze moral vereceğiz. Çamlıca mahallesi olarak Mehmetçiğimizin her zaman yanındayız” dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.