Çavdarhisar Protokolü Rektör Remzi Gören’i ziyaret etti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Çavdarhisar Protokolü Rektör Remzi Gören’i ziyaret etti
28 Şub 2018 / Çar 10:40
/ 72 Kez Okundu
| |

Kütahya’nın Çavdarhisar Kaymakamı Kadir Yurdagül, Belediye Başkanı Halil Başer ve AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Demirel ile birlikte Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörü Prof

Kütahya’nın Çavdarhisar Kaymakamı Kadir Yurdagül, Belediye Başkanı Halil Başer ve AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Demirel ile birlikte Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören’i ziyaret etti.
Kaymakam Yurdagül, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, ’’Ziyarette Dumlupınar Üniversitesi Çavdarhisar Meslek Yüksek Okulu Turist rehberliği programının açılması için onay verilmesinden dolayı Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörümüz Remzi Gören’e, Belediye Başkanı Halil Başer ve AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Demirel ile birlikte teşekkür ziyaretinde bulunduk. Açılacak olan Meslek Yüksekokulu’nun ilçe ekonomisi ve tanıtımı için ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Aizanoi Antik Kentimizin tanıtımı ve turizm potansiyelinin geliştirilmesinde turist rehberliği programının önemli bir katma değer sağlayacağını biliyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz’’ ifadelerini kullandı. (YD-EFE)





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.