Çavdarhisar’da Halk Eğitimi Merkezi Kursaları’na ilgi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Çavdarhisar’da Halk Eğitimi Merkezi Kursaları’na ilgi
27 Oca 2018 / Cmt 12:32
/ 15 Kez Okundu
| |

Kütahya’nın Çavdarhisar ilçe merkezinde yaşayan 2 bin 400 kişinin yaklaşık yarısı Halk Eğitim Merkezi’nin çeşitli branşlarda düzenlediği kurslara katıldığı bildirildi

Kütahya’nın Çavdarhisar ilçe merkezinde yaşayan 2 bin 400 kişinin yaklaşık yarısı Halk Eğitim Merkezi’nin çeşitli branşlarda düzenlediği kurslara katıldığı bildirildi.
Çavdarhisar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün çeşitli branşta düzenlediği kurslara vatandaşlara duyurmak için sokaklara afişler astığı ve ilçeye ekonomik açıdan katkı sağlayacak kurslara katılımı arttırmak için tüm imkanları kullandıkları bildirildi.
Yetkililer, “Sosyal, kültürel ve farklı branşlarda açtıkları kurslarla ilçe ekonomisini direk etkileyecek kurslara ağırlık verdiklerini ve İŞKUR desteği ile açılan kurslarla kursiyerlerin günlük yövmiye alarak öğrenmenin yanında aile ekonomilerine katkı sağladıklarını açıkladılar. Çavdarhisar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Musa Kazak, Ulusal bazda kabul edilen proje takipleri, engelliler için açılan özel kurslar, bağımlılıkla mücadele eğitimleri ve meslek edindirme kurslarının önümüdeki dönemde aralıksız devam edeceğini açıkladı.(YD-EFE)


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.