Çelik kasayı sürüyerek çalan hırsızlar adliyeye sevk edildi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Çelik kasayı sürüyerek çalan hırsızlar adliyeye sevk edildi
17 Ara 2017 / Paz 15:32
/ 45 Kez Okundu
| |

İstanbul’un çeşitli ilçelerinde birçok gasp ve hırsızlık suçuna karışan şüpheliler, Çekmeköy Asayiş Büro Amirliği ekiplerince suçüstü yakalanarak adliyeye sevk edildi

İstanbul’un çeşitli ilçelerinde birçok gasp ve hırsızlık suçuna karışan şüpheliler, Çekmeköy Asayiş Büro Amirliği ekiplerince suçüstü yakalanarak adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin Maltepe’de bir marketten çelik kasayı sürüyerek götürmesi güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kayd edildi.
Edinilen bilgiye göre, son bir hafta içerisinde Çekmeköy, Maltepe ve Ümraniye’de birçok gasp ve hırsızlık ihbarı alan polis ekipleri harekete geçti. Çekmeköy Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı araştırma sonrasında M.A. (17) ve F.K. (20) isimli şüphelilerin kullandığı 34 NB 8993 plakalı otomobilin Taşdelen Bulvarı’nda olduğu tespit edildi. Çalıntı olduğu belirlenen araca pusu kurarak bekleyen polisler, şüphelileri suçüstü yakalayarak gözaltına aldı. Şahıslar üzerinde inceleme yapan polisler, M.A.’nın üzerinde ıkan iki farklı araca ait anahtar buldu. Çekmeköy Asayiş Büro Amirliğine getirilen şüpheliler, yapılan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Şüphelilerin Maltepe’de bir marketten çelik kasayı sürüyerek götürmesi ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kayd edildi. Ümraniye, Maltepe ve Çekmeköy’de bir hafta içerisinde birçok gasp ve hırsızlık suçuna karışan şüphelilerin demir kesme makasıyla kilidi kırarak markete girdiği belirlendi. Market içerisinde araştırma yapan şüphelilerin çelik kasayı kaldıramayınca sürüyerek marketten çıkarıp araçlarına koymaları pes dedirtti.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.