Çemişgezek’te okul güvenliği toplantısı yapıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Çemişgezek’te okul güvenliği toplantısı yapıldı
03 Şub 2018 / Cmt 13:22
/ 67 Kez Okundu
| |

Tunceli’nin Çemişgezek ilçesinde, okul güvenliği toplantısı yapıldı

Tunceli’nin Çemişgezek ilçesinde, okul güvenliği toplantısı yapıldı.
Çemişgezek’te eğitim ve öğretimin ikinci döneminin başlamasına sayılı günler kala, okul güvenliği toplantısı yapıldı. Çemişgezek Kaymakamı Harun Kazez başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, eğitim ve öğretim yılının ikinci döneminde alınacak güvenlik tedbirleri ile eğitimde başarının arttırılması konularına değinildi.
Öğrencilerin huzurlu bir ortamda eğitim görmeleri için okul içlerinde ve çevrelerinde gereken her türlü tedbirin alınacağını belirten Çemişgezek Kaymakamı Harun Kazez, “Çemişgezek ilçesindeki huzur ortamını ve eğitimdeki varolan başarısını sürekli hale getirmek için çaba içindeyiz. Çemişgezek muhteşem doğasıyla birlikte köklü bir tarih ve kültüre sahip. İçinde böylesi köklü değerleri barındıran bu kadim ilçeye yakışır vatanına, milletine, devletine faydalı bir gençlik yetiştirmek en büyük sorumluluğumuzdur. Her çocuk ve gencimiz bizim için çok kıymetlidir. Yarınlarımız, umutlarımız olan çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmeleri için bütün imkanlarımızı seferber ediyoruz. Gözümüz kulağımız her zaman okullarımızın üzerinde olacak. Hiçbir olumsuzluğa mahal vermeyeceğiz” dedi.
Öğretmenevi çok amaçlı salonunda düzenlenen toplantıya, Çemişgezek Kaymakamı Harun Kazez, Belediye Başkan Vekili Hatice Uçur, İlçe Jandarma Komutanı Özgür Çelebi, Emniyet Amiri Halil Serhan Çakır, Milli Eğitim Müdürü Mehmet İzzet Demir, Yazı İşleri Müdürü Sebahattin Özçelik, okul müdürleri, STK temsilcileri, okul aile birliği başkanları ile köy ve mahalle muhtarları katıldı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.