Çevik Kuvvet için alternatif yollar trafiğe açılacak

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Çevik Kuvvet için alternatif yollar trafiğe açılacak
26 Mar 2018 / Pzt 11:32
/ 76 Kez Okundu
| |

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Şanlıurfa’da yapımına başlanan çevik kuvvet köprülü kavşağında, trafiğe kapanacak ana yola alternatif olarak planlanan ara yollar ulaşıma açılacak

Kara yolları Genel Müdürlüğü tarafından Şanlıurfa’da yapımına başlanan çevik kuvvet köprülü kavşağında, trafiğe kapanacak ana yola alternatif olarak planlanan ara yollar ulaşıma açılacak.
Kara yolları Genel Müdürlüğü tarafından Şanlıurfa’da yapımına başlanan Türkiye’nin en büyük köprülü kavşağı çalışmaları sürerken, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ana yola alternatif olarak ulaşıma açılacak olan ara yollarda incelemelerde bulundu. Altyapı çalışmalarında yetkililerden bilgi alan Çiftçi, “Mevcut yolun trafik akışını sağlayacak olan yani by-pass görevi görecek ara yollarımızda çalışmalarımız tamamlanmak üzere. Kara yolları bölge müdürlüğümüz ve genel müdürlüğümüz ile yapmış olduğumuz görüşme neticesinde 20. Zırhlı Tugay Komutanlığı içerisinden anayolu kapatma noktasında Şanlıurfa Diyarbakır karayolu trafiğinin geçirilebilmesi için bir by-pass yol yapıldı. Yüklenici firma çalışmalarını sürdürüyor ve yol bitme noktasına geldi. Vatandaşlarımız çalışmaların tamamlanması ile girmiş oldukları yol onların transit bir şekilde geçişini sağlayabilecek noktada. Projesi Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılan çalışma çerçevesinde Türkiye’nin en büyük köprülü kavşağı yapılıyor. 8 kulplu ve 3 katlı bir köprülü kavşak inşa edilecek. Biz de projenin katılımcısı olarak yakından takip ediyoruz. Sürekli olarak Kara yolları Genel Müdürlüğü ile irtibattayız. Tüm planlamalar yürüyor. Emeği geçen Sayın Bakanımızı, milletvekili, hükümet yetkilileri, Kara yolları Genel Müdürlüğünü ve ulaştırma bakanlığımızı tebrik ediyorum. Bir hayaldi ama gerçekleşiyor. Şimdiden halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.