Çevre kirliliği ve geri dönüşüm eğitimi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Çevre kirliliği ve geri dönüşüm eğitimi
07 Mar 2018 / Çar 10:15
/ 38 Kez Okundu
| |

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Atık Yönetimi Şube Müdürlüğü tarafından Sabiha Gökçen Anaokulu, Mithatpaşa Anaokulu, Bengi Anaokulu ve Necatibey Anaokulunda toplam 670 öğrenciye çevre bilincini geliştirmek amacıyla "Çevre Kirliliği ve Geri Dönüşüm" konularında eğitim verildi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Atık Yönetimi Şube Müdürlüğü tarafından Sabiha Gökçen Anaokulu, Mithatpaşa Anaokulu, Bengi Anaokulu ve Necatibey Anaokulunda toplam 670 öğrenciye çevre bilincini geliştirmek amacıyla " Çevre Kirliliği ve Geri Dönüşüm" konularında eğitim verildi.
Okul Müdürleri ve öğretmenlerinin de katıldığı çevre kirliliği ve geri dönüşüm eğitimi sırasında; ambalaj atıkları, bitkisel atık yağlar, atık piller ve bayat ekmeklerin kaynağında ayrı toplanarak geri kazanımı hakkında bilgilendirme çalışması gerçekleştirildi. Eğitimde slayt ve çizgi film sunumları yapılarak, öğrencilerin soruları cevaplandırıldı. Eğitime katılan öğrencilere Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından tasarlanan geri dönüşüm konulu boyama kitapları hediye edildi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.