CHP Uşak İl Başkanı Sancar Gazeteciler Gününü Kutladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
CHP  Uşak İl Başkanı Sancar Gazeteciler Gününü Kutladı
10 Oca 2018 / Çar 11:45
/ 50 Kez Okundu
| |

CHP Uşak İl Başkanı Nadi Sancar "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi

CHP Uşak İl Başkanı Nadi Sancar "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.
Burada konuşan Sancar ; "Özveriyle görevlerini icra etmeye çalışan Gazetecilerin 2018 yılında daha güzel şartlarda daha güzel koşullarda çalışmalarını umut ediyorum" dedi.
Gazetecilerin bu gününde onlarla birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Sancar ; "Davetimize icabet ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Gazeteciler hayatın bir çok alanında bilgiye ulaşıp sunmaya çalışırlar. Günümüzde görsel, işitsel ve yazılı basın tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de toplumsallaşma sürecinde önemli rol üstlenmiştir. Basın demokrasinin temel taşlarından birisidir. Gazetecilik fedakarlık ve sorumluluk isteyen zor şartlarda yapılan önemli bir meslektir. Topluma doğru haber verme objektif, onur, erdem , adalet ve vicdanı bırakmadan önemli bir mesleği icra eden Gazeteciler milletin vicdanına ses olmaktadır. Özveriyle görevlerini icra etmeye çalışan Gazetecilerin 2018 yılında daha güzel şartlarda daha güzel koşullarda çalışmalarını umut ediyorum. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ’Basın Milletin Müşterek Sesidir’ ilkesinden hareketle toplumun haber alma ihtiyacını zor şartlarda fedakarca karşılayan demokrasinin güçlenmesine katkıda bulunan Gazetecileri ülkemizin ve ilimizin sorunlarını gündeme taşıyarak idarecilerin çalışmalarına yardımcı olmaktadır. Bu meşakkatli görevlerinde tüm Gazetecilere başarılar dileyerek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlarım. Tutuklu yada hükümlü olan tüm Gazetecilerin bir an önce özgürlüklerine, sevdiklerine kavuşmaların diliyorum. Teşekkür ederim." Şeklinde konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.