Çocuklar Forum Trabzon’da Rafadan Tayfa ile hem eğlendi hem öğrendi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Çocuklar Forum Trabzon’da Rafadan Tayfa ile hem eğlendi hem öğrendi
12 Eyl 2017 / Sal 13:16
/ 60 Kez Okundu
| |

Sağlık Bakanlığı tarafından çocuklarda ’Sağlıklı Yaşam Bilincinin’ artırılması amacı ile organize edilen "Sağlıklı Tayfa, Rafadan Tayfa" müzikal gösterimi, 9-10 Eylül 2017 tarihlerinde Forum Trabzon’da gerçekleştirildi

Sağlık Bakanlığı tarafından çocuklarda ’Sağlıklı Yaşam Bilincinin’ artırılması amacı ile organize ed ilen "Sağlıklı Tayfa, Rafadan Tayfa" müzikal gösterimi, 9-10 Eylül 2017 tarihlerinde Forum Trabzon’da gerçekleştirildi.
Düzenlediği etkinliklerle yalnızca Trabzon’un değil, çevre illerinde çekim merkezi haline gelen Forum Trabzon, bu kez Sağlık Bakanlığı tarafından düzenlenen etkinlikte Türkiye’nin en çok izlenen çizgi filminin karakterlerine ev sahipliği yaptı. A ileleri ile Forum Trabzon’u ziyaret eden çocuklar, “Sağlıklı Tayfa, Rafadan Tayfa” müzikal gösterimini ücretsiz olarak izleme imkanı buldu. Trabzonluların yoğun ilgi gösterdiği, “Toplumda sağlıklı yaşam bilincinin oluşturulması ve çocukları sağlıklı yaşama özendirme” temalı etkinlikte yedi maskot karakter çocuklara keyifli anlar yaşattı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.