Çocuklara üniversiteyi anlattılar

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Çocuklara üniversiteyi anlattılar
20 Ara 2017 / Çar 12:13
/ 105 Kez Okundu
| |

Kırıkkale Üniversitesi İşletme Bölümü öğrencileri, ziyaret ettikleri ilkokulda öğrencilere üniversiteli olmanın ne anlama geldiğini anlattılar

Kırıkkale Üniversitesi İşletme Bölümü öğrencileri, ziyaret ettikleri ilkokulda öğrencilere üniversiteli olmanın ne anlama geldiğini anlattılar.
Öğrenciler üzerinde üniversiteli profili oluşturmaya yönelik hazırlanan sosyal sorumluluk projesi kapsamında Kırıkkale Üniversite İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü öğrencileri Kırıkkale’nin Bahşılı ilçesine bağlı Karaahmetli Köyü İlkokulu öğrencilerini ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında çocuklar üzerinde gelecek planlamasına yönelik sunumlar yapan öğrenciler, sonrasında birlikte çiçek ağacı ve çim adam yaparak eğlendiler.
Yrd. Doç. Dr. Cihat Kartal koordinatörlüğünde, Prof. Dr. Tülin Durukan ve Yrd. Doç. Dr. Melahat Öneren danışmanlığında gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projesi kapsamında ziyaret sonrası öğrencilere Kırıkkale Üniversitesi Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği Ofisi tarafından çeşitli hediyeler dağıtıldı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.