Çocukların korunmasına yönelik bilgilendirme çalışmaları sürüyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Çocukların korunmasına yönelik bilgilendirme çalışmaları sürüyor
07 Eki 2017 / Cmt 13:10
/ 27 Kez Okundu
| |

Hakkari’de polis ekipleri polis-halk ilişkilerinin geliştirilmesi, suçla mücadelede çağdaş yöntemlerin oluşturulması amacıyla başlattığı çalışmalar devam ediyor

Hakkari’de polis ekipleri polis-halk ilişkilerinin geliştirilmesi, suçla mücadelede çağdaş yöntemlerin oluşturulması amacıyla başlattığı çalışmalar devam ediyor.
Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü polis-halk ilişkilerinin geliştirilmesi, suçla mücadelede çağdaş yöntemlerin oluşturulması amacıyla başlattığı çalışmalar devam ediyor. Okulların açılmasıyla birlikte velilere ve öğrencilere okulların güvenli olduğunu, emniyet personelinni görünürlüğünün ve şüpheli şahıslara karşı caydırıcılığının en üst düzeyde olacağı hissini oluşturmak amacıyla “Çocuklar İçin Temel Güvenlik Kuralları” ve “Anne ve Babalar Dikkat” adlı broşürler dağıtıldı. Ayrıca “Okul Taşıtlarında Aranan Şartlar” adlı broşür de dağıtılıp, servislerde bulunması gereken özellikler sözlü olarak anlatıldı. Vatandaşlar uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirerek polis ekiplerine teşekkür ettiler.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.