Çolakoğlu: “Trafik sorununun çözümü paylaşım ekonomisinde”

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Çolakoğlu: “Trafik sorununun çözümü paylaşım ekonomisinde”
03 Kas 2017 / Cum 16:39
/ 87 Kez Okundu
| |

Transist 2017 fuarında düzenlenen ’Geleceğin Ulaşımına Yön veren Değişim: Açık İnovasyon’ panelinde konuşan YOLO Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Çolakoğlu, İstanbul halkının ulaşım sorununu çözmek için özel sektör, belediye ve kamunun birlikte hareket etmesi gerektiğine dikkat çekerek, "Biz de YOLO olarak paylaşım ekonomisi ile trafik sorununun çözümüne katkı sunmayı hedefliyoruz" dedi

Transist 2017 fuarında düzenlenen ’Geleceğin Ulaşımına Yön veren Değişim: Açık İnovasyon’ panelinde konuşan YOLO Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Çolakoğlu, İstanbul halkının ulaşım sorununu çözmek için özel sektör, belediye ve kamunun birlikte hareket etmesi gerektiğine dikkat çekerek, "Biz de YOLO olarak paylaşım ekonomisi ile trafik sorununun çözümüne katkı sunmayı hedefliyoruz" dedi.

Şehrin kaosu ve karmaşasında yolculuğu kendine dert edinen herkese, kaliteli ve rahat bir ulaşım hizmeti sunma hedefiyle yaklaşık bir yıl önce YOLO ile yola çıktıklarını belirten Çolakoğlu, "Kara, hava ve denizde mobil aplikasyon üzerinden hizmet veriyoruz. Hedefimiz daha rahat ulaşım imkanı sunmak ve insanların araç satın almadan fayda satın almasını sağlamak" şeklinde konuştu.

YOLO Ankara’ya geliyor
Çolakoğlu, şoförlerin kendi araçlarıyla sisteme girdikleri YOLO ile hem yolcuların hem de sürücülerin haklarını gözettiklerini vurgulayarak bir sonraki adımı Ankara’da atacaklarını ifade ederek, "Günde 500 araba ile 2 bin sürüş yapıyoruz. İstanbul’un her noktasında aracımız var. Yakın zamanda Ankara’da da hizmet vermeyi planlıyoruz. Yerli ve milli bir şirketiz. KDV’mizi ve Kurumlar Vergi’mizi ödüyoruz" dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.