Değişim Koleji Bursluluk sınavına öğrenci akını

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Değişim Koleji Bursluluk sınavına öğrenci akını
03 Mar 2018 / Cmt 14:42
/ 69 Kez Okundu
| |

Aydın’da geçtiğimiz yıl eğitim öğretime başlayan ve bir çok dalda önemli başarılara imza atan Değişim Koleji’nin bursluluk sınavı yoğun ilgi gördü

Aydın’da geçtiğimiz yıl eğitim öğretime başlayan ve bir çok dalda önemli başarılara imza atan Değişim Koleji’nin bursluluk sınavı yoğun ilgi gördü. Hafta sonu öğrenci ve veliler okula akın ederken, sınavda öğrenciler bursluluk için ter dökerken, veliler de okulu tanıdı.
Değişim Koleji’nin Aydın-Denizli yolu üzerinde bulunan kampusunda gerçekleştirilen sınava öğrenciler akın etti. Yoğun başvurunun olduğu sınavlar, sıkı güvenlik tedbirleri altında gerçekleştirildi. Gün içerisinde 2 ayrı seansta ve farklı soru kitapçıkları kullanılarak yapılan sınavda yaklaşık 2 bin 500 öğrenci kendini sınadı.
Sınava giren çocuklarını yalnız bırakmayan veliler, seans aralarında yapılan okul tanıtım sunumlarını izledi.
Değişim Koleji olarak, başarılı öğrencileri burslu olarak hayata hazırlamak amacıyla bu sınavları yaptıklarını belirten Değişim Koleji Halkla İlişkiler Uzmanı Emel Uşaklı, “Okulumuz kurulduğu yıldan itibaren gerek bilimsel ve akademik alanda gerekse spor dallarında birçok başarıya imza attı. Kişiye özel programlarımızla gençlerimizi hayata hazırlıyoruz. Hedefimiz ülkemizi yönetecek olan bu gençlerimizi Türkiye’ye muasır medeniyet seviyesine ulaştıracak şekilde yetiştirmek. Bu kapsamda yaptığımız sınavlarda da başarılı olan çocuklarımızı özel olarak yetiştirmeyi amaçlıyoruz” dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.