Devlet iş sahibi yaptı; bir günlük gelirini Mehmetçik Vakfı’na bağışladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Devlet iş sahibi yaptı; bir günlük gelirini Mehmetçik Vakfı’na bağışladı
12 Mar 2018 / Pzt 10:32
/ 45 Kez Okundu
| |

Kütahya’nın Şaphane ilçesinde Genç çiftçi projesi desteğiyle kurduğu tesiste, ürettiği mantarların bir günlük gelirini Mehmetçik Vakfı’na bağışlayan Ömer Faruk Yeşil takdir topladı

Kütahya’nın Şaphane ilçesinde Genç çiftçi projesi desteğiyle kurduğu tesiste, ürettiği mantarların bir günlük gelirini Mehmetçik Vakfı’na bağışlayan Ömer Faruk Yeşil takdir topladı.
Halk Eğitim Merkezi tarafından mantar yet tiricilik kursunu başarıyla bitirip, Devletin genç çiftçi desteğinden faydalanarak kurduğu tesiste yet tirm olduğu mantarn, her hafta kurulan ilçe pazarında satışını yapan Ömer Faruk Yeşil, ’’Şehit olan, gazi olan askerlerimiz için Türkiye Cumhuriyet’inde yaşayan her fert gibi bizimde çorbada tuzumuz olsun diye böyle bir kampanya yaparak askerlerimizin yanında olduğumuzu gösterdik. Devletimiz bizim elimizden tuttu, genç çiftçi projesiyle sahibi olduk. Çok şükür ekmeğimizi kazanıyoruz. Aile olarak bir günlük gelirimizi Mehmetçik Vakfına bağışlamaya karar verdik. Kilogramını 10 TL’ den sattığımız istiridye mantarımızın bugünkü tüm gelirini Mehmetçik Vakfı hesabına yatıracağız. Rabbim devletimize, ordumuza güç versin’’ ifadelerini kullandı.(YD-EFE)


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.