DHT, öğrencileri Döşemealtı’nda buluşturdu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
DHT, öğrencileri Döşemealtı’nda buluşturdu
26 Mar 2018 / Pzt 15:59
/ 172 Kez Okundu
| |

Döşemealtı Belediyesi Halk Tiyatrosu’nca(DHT) bu sezon sahnelenmeye başlanan çocuk oyunu “Pati Kardeşliği” Korkuteli ve Muratpaşa’dan öğrencileri ağırladı

Döşemealtı Belediyesi Halk Tiyatrosu’nca( DHT) bu sezon sahnelenmeye başlanan çocuk oyunu “Pati Kardeşliği” Korkuteli ve Muratpaşa’dan öğrencileri ağırladı.
Döşemealtı’nı sanatta da marka haline getiren Döşemealtı Belediyesi Halk Tiyatrosu, tiyatroyu her geçen gün ilçe halkına sevdiriyor. Tiyatro seyircisi artık DHT’nin sahnelediği oyunları izlemek için kent merkezinden ve ilçelerden Döşemealtı’na geliyor.
Her cumartesi günü Yeşilbayır Mahallesi Yeşilpark Kültür Merkezi’nde seyirciyle buluşan “Pati Kardeşliği” isimli çocuk oyununun bu haftaki izleyicileri de ilçe dışından oldu. Korkuteli Yaşar Yalçın İlkokulu ile Muratpaşa’da bulunan Özel Koçaş Koleji öğrencileri “Pati Kardeşliği”ni izlemek için Döşemealtı’nda buluştu.
2 sokak köpeği, 2 sokak kedisi, apartman yöneticisi ve kapıcısı arasında geçen ve hayvanların birbirleriyle olan dayanışmasının konu edildiği çocuk oyununda Mert Yılmaz, Tuğçe Akat, Hanife Özsoy, Ömer İlci, Fatih Tunca ve Sinem Arslanoğlu Çakıcı’nın performansları izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.