Dönerli Pizza Pizzabulls’un en tercih edilen pizzası oldu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Dönerli Pizza Pizzabulls’un en tercih edilen pizzası oldu
22 Ara 2017 / Cum 09:45
/ 45 Kez Okundu
| |

Türkiye’nin pizza zincirlerinden yüzde 100 Türk markası olan Pizzabulls 2 ay önce geliştirdiği innovatif ürünü ’Dönerli Pizza’yı tüketicileri ile buluşturdu

Türkiye’nin pizza zincirlerind en yüzde 100 Türk markası olan Pizzabulls 2 ay önce geliştirdiği innovatif ürünü ’ Dönerli Pizza’yı tüketicileri ile buluşturdu. Pizzabulls CEO’su Cavit Can Kırbeyi, Türk halkının et ağırlıklı pizzayı sevdiğini ve bundan yola çıkarak geliştirdikleri Dönerli Pizza ile de 2 ay gibi kısa sürede büyük başarı yakaladıklarını belirtti. Seyrantepe’de açılan y eni şube ile 46 şubeye ulaştıklarını söyley en Kırbeyi 2018’de 60 şubeye ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.

Türkiye’nin pizza zincirlerind en yüzde 100 Türk markası olan Pizzabulls 2 ay önce geliştirdiği innovatif ürünü ’ Dönerli Pizza’yı tüketicileri ile buluşturdu. Türk halkının et ağırlıklı pizzayı sevdiğini ve bundan yola çıkarak geliştirdikleri Dönerli Pizza ile de 2 ay gibi kısa sürede büyük başarı yakaladıklarını belirt en Pizzabulls CEO’su Cavit Can Kırbeyi, geleceğe yönelik yatırım planlarını da açıklandı. Türkiye’de nüfusun yüzde 40’nın h enüz hiç pizza yemediğini vurgulayan Kırbeyi, " Pizzayı tatmamış bu kitl enin pazar için önemli bir hedef. 10 yılda 46 şubeye ulaşan Pizzabulls bunun en iyi örneği. 2006’da açtıkları ilk Pizzabulls’dan bugüne gelinceye kadar istikrarlı bir büyüme gösterdi. Büyürk en franchise modelini tercih ed en Pizzabulls’un şubelerinin 43’ü yatırımcılara ait. Ağırlıklı olarak İstanbul’da bulunan markanın Karabük, İzmit, Eskişehir,Rize ve geç en yıl zincire katılan Trabzon’da şubeleri var" dedi.

Karad eniz pidesine rakip
Karad eniz’in pizzayı sevdiğini söyley en Kırbeyi, bölge yatırımcılardan yoğun ilgi gördüklerini söyleyerek, "Bu yıl Trabzon’da ikinci şube açılacak. Onu Ordu ve Giresun takip edecek. Karad enizliler özellikle kavurmalı pizzayı sevdi. Bölge insanı pideyi seviyor, bizim pizzalarımızın lezzetini k endilerine yakın buldular. Karad eniz’deki şubelerimiz en iyi satış yapanlar arasında ilk 10’da yer alıyor. Yakından bütün Karad eniz’e pizza servisi yapacağız”.

2018 hedefi 20 şube
2018’de 20 tane Pizzabulls şubesi açılması planlanlayan şirket; Kayseri, Malatya, Konya, Bursa, Ankara, Antalya, Adapazarı ve İzmir ilk sırada yer alıyor. Tüm Türkiye’de franchise vereceklerini açıklayan Kırbeyi, yatırım bedelinin diğer rakiplere göre çok düşük olduğunu belirterek, "Yatırımcı 2-2,5 yılda geri dönüşü alabiliyor. Pizza zincirleri arasında yatırım bedeli en düşük, karlılığı en yüksek olan firmayız. Yatırımdan kar etmiyoruz, ürün satışlarında da fiyatı düşük tutuyoruz dolayısıyla biz de yatırımcı da kar ediyor. Yatırımcılarımız arasında dördüncü şubeyi açanları var" ifadelerini kullandı.
Bir pizza restoranı olmadıklarına dikkat çek en Kırbeyi, “Bizim işimiz en iyi pizzayı en hızlı ve sıcak servis yapmak. Türklerin pizzadaki tercihine gelince Karışık pizza Türklerin en fazla sipariş ettikleri tür. Damak tadına düşkün olanların tercihi ise kavurmalı pizza ile ton balıklı karidesli pizza. Bir klasik olarak pastırmalı ve sucuklu pizza da Türklerin vazgeçemedikleri arasında" şeklinde sözlerini sonlandırdı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.