Dr. Şaban Kızıldağ: "Hz. Hatice rol alınması gereken bir kişiliğe sahiptir"

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Dr. Şaban Kızıldağ:
03 Oca 2018 / Çar 14:23
/ 87 Kez Okundu
| |

Başiskele Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikte “Girişimcilik Kültüründe Kadın Bakışı ve Hz

Başiskele Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikte “Girişimcilik Kültüründe Kadın Bakışı ve Hz. Hatice" konulu seminer veren Yazar Dr. Şaban Kızıldağ, “Girişimcilik Kültüründe Kadın Bakışı ve Hz. Hatice" dedi.
Başiskele’de Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında Yeniköy Kültür Merkezi Ahmet Özel Çok Amaçlı Tiyatro Salonu’nda Başiskeleliler ile buluşan Dr. Şaban Kızıldağ, “Girişimcilik Kültüründe Kadın Bakışı ve Hz. Hatice" konulu seminer verdi. Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın da katıldığı seminere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Mazeret üretme alışkanlıklarından kurtulmak, başarılı bir geleceğe doğru adım atmak, kariyerine şekil vermek ve hayata karşı yeni bakış açıları kazanmak konularında bilgi veren Dr. Şaban Kızıldağ, İslam’ı ilk kabul eden, Hz. Muhammed’in eşi ve Müslümanların annesi olan Hz. Hatice’nin, İslam dünyasında çok üzerinde konuşulmadığını söyledi. Hz. Hatice rol alınması gerektiğini vurgulayan Dr. Şaban Kızıldağ, "Dış ticaret yapıyor. Kervanlarının sorumlusu olarak Hz. Muhammed ile çalışıyor. Hira Dağı’nda vahiy geldiğinde, sıkıntıları birlikte göğüslüyor. Mekke’de, o dönemin Arap coğrafyasında, girişimci, ticaretin içerisinde olan, büyük bir filoyu yöneten insan olarak rol model. Hem iyi bir eş, iyi, güvenilir bir sırdaş hem de bir iş kadını. O yüzdedir ki Hz. Hatice rol alınması gereken bir kişiliğe sahiptir" diye konuştu.
Program sonunda Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz Prof. Dr. Şaban Kızıldağ’a teşekkür çiçeği takdim etti.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.