Dur ihtarına uymayan şüpheli ile polis arasında kovalamaca

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Dur ihtarına uymayan şüpheli ile polis arasında kovalamaca
24 Eki 2017 / Sal 15:42
/ 39 Kez Okundu
| |

Pendik’te uygulama sırasında dur ihtarına uymayan bir şahıs ile polis arasından film gibi kovalamaca yaşandı

Pendik’te uygulama sırasında dur ihtarına uymayan bir şahıs ile polis arasından film gibi kovalamaca yaşandı. Cezaevi firarisi olduğu öğren ilen şahıs ayağından vurularak yakalandı.
Pendik’te bugün öğleden sonra meydana gelen olayda uygulama yapan Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri, şüphelendikleri bir yayaya dur ihtarında bulundu. Dur ihtarına uymayan şüpheli şahıs bir anda koşmaya başladı. Bunun üzerine polis ve şüpheli şahıs arasında film gibi bir kovalamaca yaşandı.
Kaçan şüpheliyi kovalamaya başlayan polis ekipleri önce seslenerek "dur" ihtarında bulundu. Şüpheli şahsın ihtara aldırmadan kaçmaya devam etmesi üzerine polis ekipleri havaya uyarı ateşi açtı. Şüpheli şahıs uyarı ateşine de aldırış etmeden kaçmaya devam etti. Yaşanan film gibi kovalamacanın ardından şüpheli şahıs, Pendik İDO iskelesi önünde dur ihtarına uymadığı için ayağından vurularak yakalandı.
Daha sonra, şüpheli şahıs olay yerine çağrılan ambulansla Pendik’teki Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Öte yandan, şüphelinin isminin Kenan Öztürk olduğu ve cezaevi firarisi olduğu öğrenildi. Firari şahsın tedavisinin ardından Maltepe cezaevine geri gönder ileceği bildirildi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.