Duvarı delerek kuyumcuyu soydular

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Duvarı delerek kuyumcuyu soydular
01 Ara 2017 / Cum 18:06
/ 35 Kez Okundu
| |

Çanakkale’de bir kuyumcunun duvarını delen hırsızlar, kilitli olan kasayı açamayınca, maddi değeri düşük altınları çalarak kayıplara karıştı

Çanakkale’de bir kuyumcunun duvarını delen hırsızlar, kilitli olan kasayı açamayınca, maddi değeri düşük altınları çalarak kayıplara karıştı.
Olay, dün gece Ezine ilçesinde meydana geldi. Gece karanlığından faydalanan kimliği belirsiz şahıslar, kuyumcu dükkanının arka duvarını delerek içeri girdi. Kolayca kasanın olduğu bölüme gelen hırsızlar, uzun uğraşlar sonucu kasayı açamayınca, üst raflarda bulunan kol saatleri, hurda küpe ve yüzükleri çalarak kayıplara karıştı.
Bu esnada alarm sisteminden gelen ihbar üzerine dükkanına gelen kuyumcu Bülent Ünal, gördüğü manzara karşısında şoke oldu. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Sarraf Bülent Ünal, "Duvar üzerinde delik açarak müdahalede bulunmuşlar. Dükkandan ufak tefek, çok maddi değeri olmayan şeyler alınmış. Yüzük, küpe, bir kaç tane de kol saati alarak kaçmışlar" dedi.
Hırsızların yakalanması için çalışmalar devam ediyor.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.