(Düzeltme) SOBİLMUN’da en iyi delege, İhlâs Koleji’nden

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
15 Şub 2018 / Per 15:38
/ 11 Kez Okundu
| |

Prof

Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi’nde SOBİLMUN adıyla düz enl en en konferanslarda İhlâs Koleji öğr encisi Taha Er en Yaprak “ en iyi delege” seçildi.
SOBİLMUN adıyla Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi’nde düz enl en en konferansta; İhlâs Koleji öğr encilerinin Model Birleşmiş Milletler Konferanslarındaki başarıları devam ediyor.
Çeşitli okullardan gel en öğr encilerin katıldığı “SOBİLMUN” etkinliği üç gün sürdü. Etkinlik boyunca öğr enciler 9 farklı alanda komiteler kurarak fikirlerini ortaya koydular. Dünya barışına katkı sunması amacıyla fikirlerin paylaşıldığı etkinlik tamam en İngilizce olarak düz enl endi.
Geçtiğimiz aylarda Bahçeşehir Üniversitesi tarafından düz enl en en BAUMUN’da da en iyi delege seçil en Yaprak, konferans boyunca çok güzel fikirler ortaya çıktığını ve bunları tartışarak en iyi hale getirmeye çalıştıklarını ifade etti.
İhlâs Koleji okullarında kurmuş oldukları MUN (Model United Nations) Kulüpleri ile öğr encileri yıl boyunca düz enl en en konferanslara hazırladıklarını ifade ed en İhlâs Eğitim Kurumları G enel Müdürü Bedri Yeltekin, g ençlerin fikirleriyle dünyaya örnek olduklarını söyledi. İhlâs Koleji öğr encilerinin MUN konferanslarına her yıl daha çok ilgi gösterdiğini ifade ed en Yeltekin, “Her yıl daha çok öğr encimiz MUN Kulüplerimize katılarak fikirlerini ortaya koyma şansını yakalıyorlar. Aldığımız başarılar onları daha çok teşvik ediyor. Bu vesileyle SOBİLMUN’da en iyi delege seçil en Taha Er en Yaprak’ı ve MUN Kulübü danışman öğretm eni Meryem Büşra Ünsal’ı tebrik ediyorum” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.